Facebook Verifier HTML

Vil du gerne kunne ændre i teksten på links til din hjemmeside, når du opretter opslag med link i Facebook Business Manager? Så skal du blot have installeret et Facebook Verifier HTML på din hjemmeside. Følg guiden her, så du kan rette i overskrifterog beskrivelser i dine link-opslag på Facebook.

Facebook trækker selv data fra din hjemmeside

Hvis du ikke har installeret en Facebook Verifier HTML-kode trækker Facebook selv data fra den underside, som du linker til på Facebook. Du har der for ikke selv kontrol over, hvad der står i overskriften og beskrivelsen på det Facebook opslag, som duer ved at oprette for din virksomhed. Ved et indsætte Facebook Verifier koden i dine hjemmeside-indstillinger, kan du selv rette links overskrifter og beskrivelser, når du opretter Facebookopslag med et link til din hjemmeside.

Følg guiden og generer Facebook Verifier HTML

Følg guiden I dette link: https://developers.facebook.com/docs/sharing/domain-verification/

Derefter indsættes dette stykke kode under fanen indstillinger på din TigerCMS hjemmeside. Klik på 'Indstillinger' i øverste fane og indsæt koden under fanen 'Facebook Verifier HTML'. Tryk herefter gem i nederste venstre hjørne. Nu vil du kunne rette i dine overskrifter og beskrivelser i dine Facebook opslag med link til din hjemmeside.