Hjælpe artikler

Find hjælp og svar, hurtigt

FAQ

 Mit produkt vises ikke på hjemmesiden. Hvorfor gør det ikke det?
 
Der kan være flere årsager til, at et af dine produkter ikke vises på siden
Hvis du ikke kan finde produktet i varesortimentet på din side:
  • Verificer, at det du søger efter, faktisk matcher de oplysninger, som du har haft tastet ind på dit produkt. Prøv evt. at søge via en anden information på dit produkt, i tilfælde af, at der under oprettelsen blev lavet en tastefejl, og søgningen derfor ikke matcher nu.
  • Søger du efter et produkt, som ved samme søgning finder mange andre produkter, skal du være opmærksom på, at der ved søgning i varesortiment kun vises de første hundrede resultater, og det du søger, derfor måske ikke vises. Gør din søgning mere specifik, og søg evt. efter noget, som er unikt for det produkt du leder efter (fulde titel, varenummer etc.).
Hvis produkter er i varesortimentet, men ikke vises på hjemmesiden:
  • Undersøg om der er sat en publiceringsdato, der evt. går ind og gør produktet utilgængeligt.  
  • Bruger du en simpel vareside, verificer da, at produktet er på fanen "Vareliste" ifb. med redigering af varesiden. Hvis ikke det er på denne liste, prøv da at tilføje det, og derefter tjekke hjemmesiden. Husk evt. at genindlæse siden.
  • Hvis dit produkt skulle komme frem på en varesøgningsside, prøv da at redigere denne, og verificer, at der ikke er nogle af søgekriterierne, som frasorterer produktet ved en fejl.
  • Søgesider, har som standard en grænse på visning af et hundrede produkter. Dette kan ændres ved at redigere søgesiden, og under fanen "Afgrænsning" sætte "Antal" til den ønskede mængde.