Publicering af menupunkter

Når du redigerer et menupunkt kan du indstille en "Publiceringsdato" og / eller en "Udløbsdato". Formålet med de to indstillinger er at få et menupunkt til at komme frem i menuen, eller forsvinde igen på et bestemt tidspunkt. Det kunne være en black friday side eller en julekalender, hvor der er et menupunkt til hver side som skal komme frem, som dagene i december går.

Publiceringsintervallet har samme effekt som at vinge til/fra i afkrydsningsfeltet 'Vis i menuen'. Det er dog vigtigt, at huske på, at dine manuelle handlinger med afkrydsningsfeltet overskriver publiceringsintervallet. Har du f.eks. fjernet fluebenet, så menupunktet ikke vises i menuen, så vil publiceringsintervallet ikke kunne overskrive denne. Hvis fluebenet er slået manuelt fra vil siden altså altid være deaktiveret.

Du skal være opmærksom på at publicering og vis i menuen alene er en styring af om menupunktet kan ses i menuen, hvis en bruger har bogmærket linket vil de stadig kunne gå ind på siden.

Du skal også være opmærksom på at pga performance så publiceres der kun menupunkter i systemet én gang i timen kl, hel. Dvs du har ikke mulighed for at arbejde med publiceringstidspunkter som 14:42 og lign, hvis du bruger den slags tidspunkter så vil menupunktet blive aktiveret første næste kl. hel. I dette tilfælde er det kl. 15