Dynamisk vareside

En dynamisk vareside fremviser varer, der er tilføjet på baggrund af kategorier, brands eller prisniveau. Her er mulighed for at sortere, på baggrund af samme kriterier, som kan bruges til at fremsøge varerne, eller oprettede specialsorteringer. Der kan foretages afgrænsninger for hvilke produkter der vises i evt. den kategori, som man har tilføjet produkterne fra.
Nyttigt til fremvisning af større udvalg af produkter.

Opsætning af dynamisk vareside

Ved redigering af en dynamisk vareside, vil befinde dig på fanen "Kategorier", som vil vise "Ingen kategorier er valgt", hvis det er første gang, du er redigerer på siden. For at komme i gang med at tilføje produkter til visning på siden, kan du vælge mellem fanerne markeret med orange, som vist på billedet herunder, for at fremsøge de varer, som skal vises på siden.

På fanen "Kategorier" kan der søges efter de produkter, som man ønsker at tilføje, ved at søge ud fra kategorier. Ved klik på mappe-ikonet til venstre for teksten "Ingen kategorier er valgt", vil et lille vindue med en mappestruktur, af alle i forvejen oprettede produktkategorier, dukke op. Ving af i alle de kategorier, som du ønsker at der skal kunne vises produkter fra, som vist på billedet herunder:

Klik på "Vælg" når du har verificeret de markerede kategorier.

Du har nu et grundlæggende udvalg af produkter, som vil blive vist på søgesiden.

Fremgangsmåden for søgning ud fra brands er identisk måden for søgning ud fra kategori.

Priser

Brug af fanen "Priser", muliggør filtrering på baggrund af et prisinterval. Du taster blot en minimum, og maksimum pris for de varer der skal vises.

Søgningskriterier

Fanen "Søgekriterier", lader dig opstille flere krav, for visning ud fra brugerdefinerede felter. Disse krav for produkterne på søgningssiden kan tilføjes som en liste punkter, som skal overholdes, og det er herigennem muligt at frasortere mange produkter, såfremt det ønskes.

Sortering

Med sortering, menes det her, hvilken rækkefølge, alle de produkter som matcher de tidligere opstillede kriterier, skal vises i. Her er en lang række muligheder for sorteringen (som kan ses på nedenstående billede). Alle sorteringer har endvidere mulighed for, at organiseres stigende/faldende.

Afgrænsning

Den sidste fane til højre "Afgrænsning" lader dig justere på om varer vises, ud fra evt. udløbsdato, hvorvidt de er sat som værende offentlige, om der skal være billeder tilknyttet varene og hvor mange varer der maksimum skal kunne vises på søgesiden.

Tilføjelse/redigering af sidebeskrivelse

Når du er ved at redigere din søgeside, kan du i fanen "Generelt" lave sideindhold, som bliver vist over søgesiden. Redigering/oprettelse af dette indhold, foregår i editoren, som har nøjagtig samme funktion, som du kender fra andre steder i TigerCMS. Hvis ikke du er bekendt med editoren, og brug af den- Klik her.

Det er en mulighed at bruge feltet "Titel" til at lave en såkaldt "H1" overskrift, men ved brug af dette sørg for ikke, at benytte formateringen H1 i editor-indholdet, da det vil have negativ SEO-effekt at have flere H1-overskrifter på samme side.