Brugerdefinerede felter

Brugerdefinerede felter kan stort set benyttes til hvad som helst; alt lige fra information på varer til billedudskiftning i designet. De felter, som netop din løsning har brug for, vil allerede være oprettet i forbindelse med opsætningen af siden. Er du derimod ude efter at få tilføjet ny funktionalitet til din side, tillader brugerdefinerede felter ofte en effektiv løsning, som bliver oprettet i samarbejde mellem dig og Tiger Media A/S.

I design-relaterede sammenhænge, vil Tiger Media A/S skulle ind over, ved oprettelse af nye brugerdefinerede felter.