Varianter

Varianter lader dig have det samme produkt tilgængeligt i flere afskygninger. Det kunne f.eks. være, at du vil sælge samme type sko i flere størrelser.

Oprettelse af variant

For at oprette en variant kan du følge nedenstående vejledning:
  1. Åben administrationen for din side, og klik på Moduler.
  2. Vælg modulet Varer i kategorien Shop.
  3. Gå til fanen Varianter.
  4. Udfyld med den benævnelse der skal identificere varianten i administrationen, og derefter den tilhørende tekst til valglisten på hjemmesiden.
  5. Vurder om varianten skal have indflydelse på produktets pris, og vælg/fravælg i boksen ud for Har indflydelse på produktpriser.
  6. Klik på Opret, og verificer, at din variant dukker op på listen under oprettelsesmenuen.