Email afsendelse

For at sikre leverance af email fra vores system, skal du eller din it administrator ændre DNS opsætning for de relevante domæner, som angiver at Tiger Medias servere må udsende email på jeres vegne.
Du kan bruges vores automatiske test-værktøj her: https://mailcheck.tigermedia.dk

SPF Record

En SPF records bruges til at fortælle modtager mailservere, hvilke afsender mailservere dit domæne tillader der sender mails på dine vejene. Hvis de modtager en mail fra en server der ikke står på SPF listen, er der stor chance for den flages som spam.
Derfor er det vigtigt at Tiger Medias mailservere som godkendte.

Følgende skal tilføjes til SPF record:
include:spf.tigermedia.eu

Eksempel på sådan en SPF, for det fiktive domæne webshop.dk som inkluderer Outlook365 :
v=spf1 include:spf.protection.outlook.com include:spf.tigermedia.eu ?all

Dette skal oprettes som en TXT record hos din DNS udbyder.

DKIM

DKIM er en signering af udgående mail. Dvs. når webshop/hjemmeside sender email på dine vejne (fx ordrebekræftelse) signeres den med en nøgle, hvor tilsvarende nøgle står i en DNS record på domænet. Dermed ved man at personen der har sendt mailen, er samme person som ejer domænet. Dette er et godt signal til modtager serverne om, at Tiger Media er godkendt til at sende dine emails.

Der skal derfor oprettes en CNAME record, der peger på Tiger Medias DKIM.

tigermedia._domainkey CNAME dkim.tigermedia.eu

Dette skal oprettes hos din DNS udbyder.

DMARC

DMARC er også en DNS record, der angiver politikker for hvordan modtager skal reagere.

Recorden kan fx være

_dmarc TXT "v=DMARC1; p=none; rua= mailto:(email address);"