Adgangsbegrænsning

Med adgangsbegrænsning kan du holde styr på, hvem der kan se hvad på din side. Hvis du forsøger at klikke dig ind på en af indholdssiderne på domænet, som du ikke har adgang til, bliver du promptet med en loginmenu.

Opsætning af adgangsbegrænsning

Find ud af hvorfra begrænsningen skal gælde og vælg derefter den side, du ønsker at sætte adgangsbegrænsning på, som vist på nedenstående billede:

Klik nu på valgmuligheden "Rettigheder".

Du kan nu se værktøjet med titlen "Adgangsbegrænsning".
Her har du mulighed for at tilføje enten brugere eller grupper til listerne "Brugere med adgang" og "Grupper med adgang".
Hvis du vil vide mere om oprettelse/redigering af brugere og grupper klik her.

Ved at tilføje en bruger eller en gruppe udelukkes alle andre fra siden end én fra gældende bruger/gruppe. Det er muligt at tilføje flere end en bruger eller gruppe til listerne med adgang.
Husk at trykke på "Gem rettigheder", når du er tilfreds med de opstillede adgangsbegrænsninger.