Nyhedsbrevsudsendelse

Nyhedsbrevsudsendelse lader dig holde dine abonnenter - eller potentielt kunder - opdaterede. Det står dig selvfølgelig frit for, hvad du bruger modulet til, og om det er nyheder, tilbud eller kampagner, er helt op til dig.

Nyhedsbrevsudsendelse fra TigerCMS kan gøres med to forskellige fremgangsmåder. Er din løsning en af de lidt ældre hos Tiger Media A/S, vil det sandsynligvis ligge dig nærmest at benytte en almindelig kladde, hvor nyere løsninger oftest benytter såkaldte blokkladder.
 

Udsendelse med alm. kladde

En (almindelig) kladde kan oprettes på fanen "Ny kladde". Med den nye kladde oprettet kan du redigere, slette eller sende den fra fanen "Kladder".
Kladder bruger editoren til opsættelse af indholdet. Dette betyder, at du strukturerer mailen på samme måde, som du opsætter sideindhold i TigerCMS.  

Når du benytter "Udsend" kan det gøres på baggrund af nyhedsbrevslister, brugergrupper eller til personer som, ud fra nogle kriterier, er tilknyttet et arrangement.

Herefter vil du kunne genskabe din kladde fra fanen "Arkiv" såfremt du ønsker at tage udgangspunkt i et layout, som du har benyttet tidligere.
 

Udsendelse med blokkladde

Den primære forskel på almindelige kladder og blokkladder er, at blokkladder kan stykkes sammen af forskellige skabeloner, så der er en ensartet opsætning hver gang. 
På denne måde kan du slippe for at tænke på andet end selve indholdet, da de omsluttende elementer, såsom logo o.l. altid vil befinde sig på de samme placeringer i layoutet.

Tilføjelse af modtagerlister foregår under redigeringen af en blokklade. Der kan både tilføjes modtagere på baggrund af postnummer og nyhedsbrevslister.