Nyhedsside

Et nyhedsmodul bruges til at holde sidens besøgende opdateret med de informationer, som du ønsker, og modulet bør ajourføres regelmæssigt for at blive udnyttet til fulde.

Når man redigerer en nyhedsside, vil man have adgang til tre faner. Disse tre faner er henholdsvis; Opret nyhed, Rediger nyheder og Indstillinger.

På fanen "Opret nyhed", er der en række felter, som kan udfyldes. Det er ikke nødvendigvis alle felterne, som skal tages i brug, for at oprette en nyhed. Felterne er som følger:
  • Overskrift
  • Dato
  • Forfatter
  • Teaser
  • Beskrivelse
  • Billede
  • Miniaturebillede
  • Publiceringsinterval
  • Søgemaskinerelaterede felter
Overskrift er, som beskrivelsen antyder, din nyhedsoverskrift, og vil udgøre titlen på din artikel. Overskriften bør, med få ord, være beskrivende for hele din artikel.

Datoen, som angives i en artikel vil, som standard, stå sammen med forfatteren under artiklens overskrift.

Teaser-feltet er til at give sidens besøgende et overblik over det reelle indhold i den pågældende nyhed på listen over nyheder.

Beskrivelse er feltet, som selve artiklen skal skrives i, og det vil først kunne ses, når der trykkes ind på nyheden.

Billedet du vælger, vil blive vist, både som blikfang til din nyhed og som overordnet billede i din nyhedsartikel.

Hvis du vælger både at have et "Billede" og et "Miniaturebillede", vil miniaturebilledet vises sammen med overskrift, forfatter, dato og teaser, inden der trykkes ind på nyheden. Billedet vil i så fald kun vises øverst i din fulde artikel.

Publiceringsintervallet kan indstilles, hvis du ønsker, at nyheden kun er tilgængelig for besøgende i en vis periode. Det kan eksempelvis benyttes til midlertidige kampagner.

Eksisterende nyheder

Når du har oprettet en eller flere nyheder, vil det være muligt at arbejde yderligere med dem efter oprettelsen på fanen "Rediger nyheder".

Denne side vil liste alle nyheder for dig, og giver mulighed for at slette eller redigere direkte fra listen. Klikker du på ikonet med det lille minus, vil nyheden blive slettet. Klikker du derimod på ikonet med blyanten, vil nyheden klargøres til redigering.

Efter et klik på redigeringsikonet, vil du komme tilbage til de samme felter, som du så under eksemplet med at oprette en nyhed. Denne gang er felterne blot udfyldt med de data, som du oprindeligt tastede ind. Her kan redigeres i felterne, til du er tilfreds, og der gemmes ved at trykke "Rediger" i bunden.

Indstillinger

På fanen indstillinger, har du mulighed for at tilføje tags. Det er muligt at trække nyheder ud på baggrund af tags, og bruge dem andre steder. Det kunne f.eks. være, at at du godt kunne tænke dig at vise 'relaterede nyheder' i bunden af nogle sider. Dette er dog ikke standard i alle designs, så hvis du er interesseret, kan du kontakte supporten hos Tiger Media A/S for at høre nærmere.