Nyhedsbrevsliste

En nyhedsbrevsliste gør det muligt for besøgende på din side, at skrive sig på som abonnenter.

Når du arbejder med en nyhedsbrevsliste, er der en række faner. Nogle af dem er til at behandle abonnenter, og de resterende er til at lave den omkringliggende opsætning, som beskrivelsen og bekræftelsessiden. 
 

Behandling af abonnenter

Fanerne AbonnenterTilføj abonnentImport og Export er alle til at håndtere abonnenter på forskellig vis. Abonnenter giver dig en oversigt over de eksisterende abonnenter, som er tilknyttet pågældende nyhedsbrevsliste. 

Fanen "Tilføj abonnent" lader dig tilføje nye abonnenter enkeltvis. Der skal blot udfyldes navn og email, og så trykkes på "Gem". Den nye abonnent vil nu kunne ses på fanen "Abonnenter".

Hvis du har en fil indeholdende flere abonnenter, er det også muligt at tilføje dem alle på samme tid. Det er blot at kopiere dem fra filen - f.eks. i et Excel ark - og indsætte dem på fanen "Import". Herefter klikkes på "Se preview til godkendelse". Du vil nu have en liste, hvor du kan se om systemet har tolket de indtastede informationer korrekt. 
Hvis ikke det ser korrekt ud, kontakt evt. supporten hos Tiger Media A/S og få råd til strukturering af filen.
Når du kan se, at forhåndsvisningen viser informationerne korrekt, er det blot at trykke på "Importer" for at lægge de nye abonnenter over på listen med abonnenter.