Brugeroprettelse

Brugeroprettelse modulet er den side som sørger for at en bruger kan oprette sig som bruger på din hjemmeside.

Der er to faner i brugeroprettelse modulet, og det første er Generelt. I generelt har du mulighed for at opsætte de helt fundamentalle ting såsom email skabeloner.

Den anden fane er Afventer Godkendelse, som er der hvor man manuelt kan godkende en bruger, såfremt at man har indstillet siden til at man manuelt skal godkende. Dette kan være en fordel hvis f.eks. at man har erhvervskunder, og man gerne vil manuelt inspicere deres kontoer før de kan bruge den.

Opsætning

Fanen Generelt er der hvor alt opsætningen er.

Der er mulighed for at en bruger oprettes i en gruppe automatisk, hvis du f.eks. har forskellige rabatter for forskellige typer af kunder.
Langt de fleste hjemmesider sender brugeren en email når de har registreret sig, så man burde overveje om man også ville gøre det. Man kan vælge skabeloner for når en bruger opretter sig, og for når en bruger er blevet godkendt. Hvis du er i tvivl om hvordan man laver en skabelon, så kan du trykke her.

Hvis du gerne vil have en mail når en kunde opretter sig, så kan du bare skrive din mail ind i tekstboksen "Kopi af oprettelses mail til", så vil du få den samme email som en kunde får når de opretter sig.

Manuelt godkendelse

Hvis du har sat siden op til ikke at godkende en bruger automatisk, så kan du godkende dem ind i Afventer Godkenselse fanen

Fanen ligner Brugersystem modulet, så det burde være genkendeligt. Du har muligheden for at inspicere brugeren, accepter brugeren, eller at slette brugeren.