Billetter

Her finder du forskellige guides og forklaringer til hvordan billet modulet fungere.

Tilkøbsprodukter

Til et arrangement kan der tilkobles tilkøbsprodukter. Det kan være mad billetter, en kande kaffe, fadøl eller hvad der ellers er behov for at de besøgende kan købe sammen med deres billet.

Tilkøbsprodukterne tilknyttes af 2 omgange.
  1. Først skal produkterne oprettes som almindelige shop produkter, det gøres gennem varecenteret - du kan finde en guide til det her.
  2. For at koble tilkøbsproduktet ind på et arrangement redigere du arrangementet på din Billet side. I bunden af arrangementet findes knappen "Vælg tilkøbsprodukter" når du klikker på den kan du søge i produkterne fra varecenteret og tilkoble dem.
Når produkterne er tilkoblet har kunderne mulighed for at tilkøbe dem sammen med deres billet.

Booking af billetter i administrationen med tilkøbsprodukter

Du booker billetter ind på helt almindelig vis. I bunden under listen af billetter findes knappen "Tilkøbsprodukter". Her kan du vælge hvor mange at de tilkøbsprodukter som er koblet på arrangementet der skal sælges sammen med billetterne.