CITIZEN CT-S2000

Denne guide vil hjælpe dig til at klargøre din CITIZEN CT-S2000 til udskrivning af billetter.

Sørg for at din printer er koblet til den computer du vil udskrive fra, og den er tændt.

Trin 1

Sørg for at du har den driversoftware der skal bruges til printeren. Driveren til en CITIZEN CT-S2000 kan hentes fra følgende link:
www.citizen-systems.com/sites/default/files/software/CT-S2000_Software_Setup.exe

Når du har hentet "Installeren" skal du "køre" eller "gemme" den.

Installer driveren ved at gøre som vist på de følgende billeder. Følg anvisningerne som er angivet med orange.

Step 1

Step 2

Step 3

Installeren vil nu skulle arbejde i et stykke tid, indtil nedenstående billede dukker op, er det bare at vente.

Step 4

Driveren er nu installeret på din computer, og printeren kan udskrives fra. For at få det rigtige format til udskrivningen, af billetter fra billetprotalen, skal der gøres følgende:

Åben "Start"-menuen, og søg efter "Enheder og printere".

I "Enheder og printere" skal du finde frem til printeren "CITIZEN CT-S2000"-printeren og højreklikke. Herefter vælger du "Udskriftsindstillinger".

I udskriftsindstillingerne skal du vælge "Avanceret" under fanen "Layout".

Du kan nu se nedenstående vindue (eller et lignende i Windows 10). Sørg for at indstillingerne for "Papirstørrelse", og indstillingerne i kategorien "Cutter Mode" sættes således som ses på billedet.

Tryk på "OK" når dine indstillinger stemmer overens med billedet, og tryk "OK" igen når du er tilbage ved det forudgående vindue. Din printer er nu sat op til at udskrive i den rigtige størrelse.

God fornøjelse!