Mit produkt vises ikke på hjemmesiden

Det kan der være flere grunde til.

Tjek først, at produktet står som aktivt, og at der ikke er sat publiceringstidspunkter på, som gør, at produktet er inaktivt.

Produkter kan vises på 2 forskellige måder på hjemmesiden.

Simple varesider

Simple varesider vises i menuen til venstre i admin med et lille gult mappe-ikon med et dokument i.

Produkter kommer kun frem på simple varesider, hvis du aktivt tilknytter det siden. Du tilknytter et produkt ved at redigere varesiden, søge produktet frem og tilknytte det.

Varesøgningssider

Varesøgningssider vises i menuen til venstre i admin med et lille gult mappe-ikon med et forstørrelsesglas i.

På disse sider vælger du, at der skal vises produkter fra enten et bestemt brand og/eller en bestemt kategori.

Så tjek om du har en varesøgningsside, hvor der er valgt samme kategori og/eller det brand, dit produkt er oprettet med.

Varesøgningssider er dynamiske, så de opdaterer sig selv automatisk i forhold til de produkter, der er oprettet. Det vil sige, at du ikke selv skal tilknytte produkterne til siderne.
De søges automatisk frem ud fra de valg, du har lavet.

Hvis produktet ikke kommer frem, så er der en forskel på de indstillinger, du har valgt på siden og de indstillinger, der er på produktet.