Filarkiv

Denne guide vil hjælpe dig med at benytte TigerCMS Filarkiv-funktion samt opsættelse deraf.

Filarkiv

Filarkivet er, kort beskrevet, din hjemmesides opbevaring af billeder, dokumenter osv. Dokumenter lagres sammen med din hjemmeside for at sikre, at dokumenterne ikke forsvinder.

I TigerCMS kan filarkivet findes frem mange steder. Det vil forekomme meget naturligt så som ved indsættelse af billeder rundt omkring i TigerCMS.

Filarkivet kan også åbnes direkte fra menupunktet i toppen af TigerCMS, som hedder "Filarkiv".

Klikker du eksempelvis på "Filarkiv", vil filarkivet åbnes, og her vil du være i stand til at navigere rundt i forskellige mapper og filer, som du måske er vant til fra egen computer.

For at gå ind i en mappe klikkes der blot på mappen.
For at redigere eller se en fil klikkes der på filen.

For at uploade nyt indhold i filarkivet, skal du klikke på den grønne "Upload"-knap i toppen mod højre. Her finder du også knappen til at oprette en ny mappe.

Klikker du på "Upload"-knappen, bliver du mødt af to knapper. Først trykker du på "Vælg filer"-knappen for at påbegynde valg af filer fra dincomputer.

Når du har fundet og valgt dine filer, vil de komme på en liste i filarkivet.

Her skal der trykkes på "Upload filer", før at filerne bliver uploaded til jeres filarkiv.

Filerne kan efterfølgende findes i filarkivet, der hvor du har placeret dem.